από τη Γιάννα Παρασχοπούλου
Yλικά
- κουκιά χλωρά
- πράσινα κρεμμυδάκια
- μαϊντανός
- δυόσμος
- αγκινάρες
- αλάτι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
- ρύζι
- πάπρικα γλυκιά
Εκτέλεση
Σε μια
κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια και τα κουκιά. Μόλις
πάρουν μια βράση βάζουμε και τις αγκινάρες, αλάτι, πιπέρι και ζεστό νερό
μετρημένο 3,5 προς 1 για το ρύζι που θα βάλουμε σε λίγο.
Μόλις πάρει μια βράση το φαγητό μας προσθέτουμε και το ρύζι και
κλείνουμε το μάτι.
Ανακατεύουμε και μόλις σταματήσει ο βρασμός αδειάζουμε σε ταψί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190-200 βαθμούς για 20-30
λεπτά περίπου και σερβίρουμε!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου