από τον Georgios Papanikolaou
Αγοράζετε ενα κοτόπουλο 1200 γρ. και ένα μπουκάλι τσίπουρο
Προβλέψτε, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, και μπέικον σε λωρίδες
Για καλό και για κακό βεβαιωθείτε ότι έχετε και ένα βάζο
μαγιονέζα
Τυλίξτε το κοτόπουλο με τις λωρίδες, Αλατοπιπερώστε, και ρίξτε
μία υποψία ελαιόλαδου. Προθερμάνετε τον φούρνο σε μεσαία θερμοκρασία, (220
βαθμοί ή θερμοστάτης στο 5) για 10 λεπτά
Σερβιριστείτε ένα ποτήρι τσίπουρο και πιείτε το Βάλτε το
κοτόπουλο στον φούρνο αφού πρώτα το τοποθετήσετε σε κατάλληλο σκεύος Βάλτε και πιείτε
ακόμα ένα ποτήρι τσίπουρο
Επαναλάβατε αυτό το βήμα άλλες δυο φορές. Μετά από ένα τέπαρτο
φουρνίστε το άνοιγμα για να επιγλέψετε το κλείσειμο του ψοτόπουλου Λιάστε ξανά
το τσικάλι του Μπίσκη και καπιατήτε μια καλή λουγία
Μετά από ένα κετα όχι τέταρτο της ώρας, αργότερα τέλος πάτνων
....κλιτρίστε μέχρι τον μπούρνο ανοίφτε την χόρτα, ξεγυρνίστε,
απαναδονήστεβάλτε τέλος πάντων το φωτόπουλο απ την αλληκαφήστε σε μια λωκο
καλέκρα και καβετάστε κάνα’ δυό φατήρια πίτουρο αμόκα Νυστε, λύστε ψήστε το
κουφόλουπο για μισή φώρα ακόμα .3 λοτήρια αρφότερα.
Mαζέψτε το γατόπουλο από χάμω, (έπεσε το μακαλισμένο), καφαρίστε
το, και γάλτε το σε μιάτο
Φτάτε τα κούτρα σας από το νέσιμο στο κάτωμα απ τα γάδια που
μυθικαν στα κλαπάκια της μουζιναςμην αποχειραθητε να κησωθειτε, μια φαρά
είμαστε εδώ μάτω απομελειώστε το δουκάλι του κιπουρουαργόμπερα σαρθήτε ως το
κρεμάτι και κοιθωμητε ως το χρωι. Την επόμενη μέρα, πάρτε ένα αλκα σελτζερ
Πηγαίνετε να φάτε κρύο κοτόπουλο με μαγιονέζα και καθαρίστε το
μπουρδέλο που δημιουργήσατε στην κουζίνα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου