από τη Θεοδώρα
Τριφύλλη
Υλικά
- μύδια καθαρισμένα
- λάδι
- σκόρδο ψιλοκομμένο
- πιπεριά ψιλοκομμένη
- δεντρολίβανο
- πιπέρι
- μουστάρδα
- λίγο αλεύρι
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
Τσιγαρίζουμε στο λάδι το
σκόρδο, την πιπεριά και αφού μαραθούν προσθέτουμε τα μύδια και το δεντρολίβανο.
Προσθέτουμε νερό και αφήνουμε να βράσουν ελαφρώς. Όταν κοντεύουν, διαλύουμε
αλεύρι και μουστάρδα σε λίγο νερό και το προσθέτουμε στο φαγητό μέχρι να πήξει
η σάλτσα. Πασπαλίζουμε με μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου