από τον Ιωαννη Τριφυλλη
Υλικά
-1 πρέζα ζάχαρη
-4 κουταλιές σούπας λάδι
-350 μλ χλιαρό νερό
-1 κουταλάκι θυμάρι ρίγανη ξέει βασιλικό
υλικά της πίτσας
-λουκάνικα τριπαρκαλ κομμένα σε λεπτές φέτες
-λεπτές φέτες ζαμπόν
-ψιλοκομμένη πιπέρια
- ψιλοκομμένα φρέσκα μανιτάρια
-ψιλοκομμένες ροδέλες κρεμμυδιού
-τριμμένο τυρί γκούντα
-ντομάτες ψιλοκομμένες σε ροδέλες.
για την σάλτσα
- χυμός ντομάτας όπου πρόσθεσα λίγο ρίγανη λάδι ζάχαρη και λίγη καυτερή σάλτσα
-4 κουταλιές σούπας λάδι
-350 μλ χλιαρό νερό
-1 κουταλάκι θυμάρι ρίγανη ξέει βασιλικό
υλικά της πίτσας
-λουκάνικα τριπαρκαλ κομμένα σε λεπτές φέτες
-λεπτές φέτες ζαμπόν
-ψιλοκομμένη πιπέρια
- ψιλοκομμένα φρέσκα μανιτάρια
-ψιλοκομμένες ροδέλες κρεμμυδιού
-τριμμένο τυρί γκούντα
-ντομάτες ψιλοκομμένες σε ροδέλες.
για την σάλτσα
- χυμός ντομάτας όπου πρόσθεσα λίγο ρίγανη λάδι ζάχαρη και λίγη καυτερή σάλτσα
Εκτέλεση
Σε λεκάνη βάζουμε το χλιαρό νερό την ζάχαρη το αλάτι την ρίγανη βασιλικό και θυμάρι το λάδι και την μάγια.
Το αφήνουμε 10 λεπτά ανακατεύοντας μέχρι να λιώσουν τα
υλικά.
Προσθέτω το αλεύρι και ζυμώνω. αλείφω μία λεκανίτσα με λάδι και βάζω το
ζυμάρι να φουσκώσει.
Έχω κόψει τα μανιτάρια το κρεμμύδι τις ντομάτες και αφού απλώσω την σάλτσα στο ζυμάρι που το έχω τοποθετήσει στο ταψί του τοποθετώ το τυρί τα μανιτάρια τα κρεμμύδια το λουκάνικο το ζαμπόν τις ντομάτες και την πιπέρια.
Έχω κόψει τα μανιτάρια το κρεμμύδι τις ντομάτες και αφού απλώσω την σάλτσα στο ζυμάρι που το έχω τοποθετήσει στο ταψί του τοποθετώ το τυρί τα μανιτάρια τα κρεμμύδια το λουκάνικο το ζαμπόν τις ντομάτες και την πιπέρια.
Ρίχνω λίγο τυρί από πάνω
και το ψήνω στους 180 βαθμούς.
Η γεύση που παίρνει από τα αρωματικά φυτά το ψωμί είναι άπαιχτη!!
Η γεύση που παίρνει από τα αρωματικά φυτά το ψωμί είναι άπαιχτη!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου