Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΓΑ


από την Maria Kaparaki

Υλικά
- 1 κρασοπότηρο γάλα εβαπορέ
- 1 κρασοπότηρο ηλιέλαιο
- ½  έως 1 σφηνάκι χυμό λεμονιού (ανάλογα τη γεύση μας)
- 1 κουτ. σούπας έτοιμη μουστάρδα
- αλάτι

- πιπέρι

Εκτέλεση

Απλά αναμιγνύουμε όλα τα υλικά στο μουλτι.
(εγώ λόγω διαστροφής χρησιμοποιώ πάντα ελαιόλαδο και γάλα light χωρίς μεγάλη διάφορα στη γεύση)
Σίγουρα δεν είναι η κλασική γλυκιά μαγιονέζα που έχουμε συνηθίσει άλλα πιστέψτε με δεν υστερεί καθόλου σε γεύση ειδικά αν χρησιμοποιηθεί σε ανάμικτες σος με γιαούρτι, κέτσαπ, μουστάρδα κλπ.
θα εκπλαγείτε ποσό εύκολα & γρήγορα γίνεται!
καλή επιτυχία!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου