από την Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- λουκάνικα
- πιπεριές
- ντοματίνια
- μουστάρδα
- ξύσμα από νεράντζια
και λεμόνια
- ελαιόλαδο
- αλάτι
Εκτέλεση
Κόβουμε τα λουκάνικα
σε κομμάτια και τα σοτάρουμε σε ελάχιστο ελαιόλαδο. Μόλις θωρακιστούν, προσθέτουμε μερικά ντοματίνια ή ντομάτες κονκασέ και μερικές πιπεριές σε
ροδέλες. Όταν πάρουν να μαλακώνουν προσθέτουμε και λίγη μουστάρδα.
Εν τω μεταξύ αποφλοιώνουμε νεράντζια και λεμόνια
και τρίβουμε στο μούλτι.
Ανακατεύουμε
να ψηθούν καλά και λίγο πριν τα σβήσουμε προσθέτουμε αλάτι και το
ξύσμα των νεραντζιών και λεμονιών
.
Αφήνουμε λίγο να μελώσει το φαγητό και
σερβίρουμε.
Μοσχοβόλησε η κουζίνα!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου