από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- αντίδια καρδιές ψιλοκομμένες
- πιπεριά πράσινη κομμένη σε ροδέλες
- πιπεριά κόκκινη κομμένη σε ροδέλες
- κρεμμύδι ξερό κομμένο σε ροδέλες και ανοιγμένες σε δαχτυλίδια
- καρότο τριμμένο
- φέτα κομμένη σε κύβους
- μελιτζάνα ψητή σε κύβους
- αυγό σφιχτό κομμένο
- σουσάμι καβουρντισμένο
- λάδι
- μουστάρδα
- ξύδι
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τα υλικά μας και τα ανακατεύουμε όλα μαζί.
Χτυπάμε το λάδι το ξύδι και την μουστάρδα και περιχύνουμε την σαλάτα.
Αλατοπιπερώνουμε την σαλάτα και την πασπαλίζουμε με το καβουρντισμένο σουσάμι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου