Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

ΚΟΛΛΥΒΑ

από την  Κυράννα Πέλλα

Υλικά
- 1 φακελάκι στάρι
- 1200 γρμ. ζάχαρη
 - 500 γρμ. καρύδια
- 300 – γρμ. σουσάμι
- 300 γρμ. σταφίδες
- 3 κουτ σούπας κανέλα
- 1 κουτ γλυκού γαρίφαλο
- 200 γρμ. φρυγανιά
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τα υλικά όλα μαζί σε μια λεκάνη εκτός από  την ζάχαρη
Τα βάζουμε στον δίσκο με ένα κομμάτι λαδόκολλα τα πατάμε καλά μέχρι να γίνουν μία πίτα σφιχτή και μετά βάζουμε την  φρυγανιά για να κρατήσει  τα υγρά του σταριού.

Στο τέλος βάζουμε  την ζάχαρη και ζωγραφίζουμε τα σχέδια στο στόλισμα όπως θέλουμε

1 σχόλιο: