από την Κυράννα Πέλλα
Υλικά
- 1 φακελάκι στάρι
Υλικά
- 1 φακελάκι στάρι
- 1200 γρμ. ζάχαρη
- 500 γρμ. καρύδια
- 300 – γρμ. σουσάμι
- 300 γρμ. σταφίδες
- 3 κουτ σούπας κανέλα
- 1 κουτ γλυκού γαρίφαλο
Ανακατεύουμε τα υλικά όλα μαζί σε μια λεκάνη εκτός από την ζάχαρη
Τα βάζουμε στον δίσκο με ένα
κομμάτι λαδόκολλα τα πατάμε καλά μέχρι να γίνουν μία πίτα σφιχτή και μετά
βάζουμε την φρυγανιά για να κρατήσει τα υγρά του σταριού.
Στο τέλος βάζουμε την ζάχαρη και ζωγραφίζουμε τα σχέδια στο
στόλισμα όπως θέλουμε
Τις οδηγίες για το βράσιμο και το στέγνωμα του σιταριού παρακαλώ!
ΑπάντησηΔιαγραφή