από την Ipokampos
Giota
Υλικά
- μύδια
- κρεμμύδι ξερό
- βούτυρο
- κρασί λευκό
- τριμμένη ντομάτα
- μουστάρδα
- ψιλοκομμένες πιπεριές
- ελιές χωρίς κουκούτσι
- μπούκοβο
- κατίκι
- φέτα
- κύβος λαχανικών
Εκτέλεση
Τα έβαλα σε βραστό νερό να πάρουν βράση και τα στράγγιξα.
Τσιγάρισα κρεμμυδάκι με λίγο βούτυρο τα σοτάρισα και τα έσβησα με κρασί λευκό.
Μόλις εξατμίστηκαν τα υγρά έριξα τριμμένη ντομάτα, μουστάρδα,
ψιλοκομμένες πιπεριές, ψιλοκομμένες ελιές χωρίς κουκούτσι, τον κύβο λαχανικών,
αλάτι, πιπέρι και λίγο μπούκοβο.
Τα άφησα να βράσουν για 5 λεπτά περίπου και στο τέλος
έριξα κατίκι και φέτα.
Μόλις έδεσαν λίγο απέσυρα από τη φωτιά και να τα έτοιμα
στο πιάτο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου