από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- μανιτάρια κομμένα σε φέτες
- κρεμμυδάκια φρέσκα 3
- άνιθος αρκετός ψιλοκομμένος
- λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
- σάλτσα βαλσάμικου
Εκτέλεση
Βάζουμε τα μανιτάρια στο τηγάνι σκέτα.
Τα αφήνουμε να μαραθούν στα υγρά τους.
Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια και τον άνιθο και μόλις σωθούν τα υγρά τους προσθέτουμε λάδι ,αλάτι και πιπέρι και τα αφήνουμε να ψηθούν.
Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό.
Σβήνουμε τα μανιτάρια με σάλτσα βαλσάμικου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου