Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΕΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ



από τον Ιωάννη Τριφύλλη

Υλικά

-πιλάφι
σάλτσα πέστο βασιλικού
- κουκουνάρι
- 1 κουταλιά βούτυρο γάλακτος
- παρμεζάνα τριμμένη




Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το βούτυρο και σωτάρουμε το κουκουνάρι.
Προσθέτουμε το πιλάφι που μας έχει μείνει και το ζεσταίνουμε και αυτό ανακατεύοντας συνεχώς.
Το σερβίρουμε στο πιάτο και το περιχύνουμε με την σάλτσα.
Προαιρετικά πασπαλίζουμε με παρμεζάνα τριμμένη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου