από την Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
- 4 - 5 κουταλιές
μουστάρδα πικάντικη
- πάπρικα γλυκιά
- αλάτι
- σκόρδο σε σκόνη
- πιπέρι (κόκκινο
ή μαύρο)
- κάρυ
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε καλά το γιαούρτι και τη μουστάρδα, μέσα στο μούλτι, για να αφρατέψει, μαζί με το πιπέρι, το κάρυ και το σκόρδο.
Ανακατεύουμε καλά το γιαούρτι και τη μουστάρδα, μέσα στο μούλτι, για να αφρατέψει, μαζί με το πιπέρι, το κάρυ και το σκόρδο.
Αδειάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε αλάτι και την πάπρικα
Ρίχνετε τα μπαχαρικά μας στις ποσότητες που
επιθυμούμε , ανακατεύουμε κι έτοιμη η σος μουστάρδας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου