από Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- 2 σκελίδες σκόρδο
- ροκφόρ
- λάδι
- γάλα εβαπορέ
- πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε λίγο λάδι και τσιγαρίζουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο.
Όταν τσιγαριστεί το σκόρδο τότε προσθέτουμε το γάλα εβαπορέ και περιμενουμε να πάρε βράση.
Προσθέτουμε το ροκφόρ και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να λιώσει αλλά και να δέσει η σάλτσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου