Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

ΠΙΤΑ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΚΑΣΕΡΙ


από τον Ιωάννη Τριφύλλη

Υλικά

- μπέικον σε φέτες τόσες όσες για να καλύψουν το ταψί.
- κασέρι σε φέτες τόσες όσες για να καλύψουν το ταψί.
ζύμη αλμυρής τάρτας



Εκτέλεση

Χωρίζουμε την ζύμη σε δύο  κομμάτια.
Ανοίγουμε με τον γνωστό τρόπο το κάτω φύλλο και το βάζουμε σε λαδωμένο ταψάκι.
Το στρώνουμε και απλώνουμε πάνω στο φύλλο κασέρι και από πάνω μπέικον.


Επαναλαμβάνουμε άλλη μια στρώση υλικών και έπειτα κλείνουμε με το δεύτερο φύλλο.
Το κόβουμε σε κομμάτια και μετά ψιλοβρέχουμε την πίτα και πασπαλίζουμε σουσάμι.
Την ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40-50 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου