Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΡΟΚΦΟΡ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ




από τον Ιωάννη Τριφύλλη

Υλικά

- ένα κουτί μανιτάρια
- 1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
- πιπέρι
- φέτα μαλακή
- ροκφόρ
- λάδι



Εκτέλεση

Αφαιρούμε από τα μανιτάρια το κοτσάνι και το καθαρίζουμε από την εξωτερική φλούδα.
Καθαρίζουμε τα κοτσάνια και τα ψιλοκόβουμε.
Πλένουμε και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι.
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το κρεμμύδι μαζί με το μανιτάρι ψιλοκομμένο και με λίγο νεράκι αφήνουμε να μαραθεί.
Όταν σωθεί το νεράκι τότε ρίχνουμε λίγο λάδι και το τσιγαρίζουμε ελαφρώς.
Σε ένα πιάτο βαθύ έχουμε λιώσει με το πιρούνι τα τυριά μας.
Προσθέτουμε τα τσιγαρισμένα λαχανικά μας και ενώνουμε τα υλικά μας.
Σε ένα ταψάκι βάζουμε λαδόκολλα και απλώνουμε τα μανιτάρια.
Τα γεμίζουμε με την γέμιση μας .


Τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για κανένα 20λεπτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου