Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΣΚΟΡΔΑΤΕΣ ΛΑΙΜΟΥ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΡΥΖΙ ΚΡΑΣΑΤΟ


από την Eleni Margel Lou

Υλικά 


- 4 χοιρινές μπριζόλες λαιμού
- 2 πορτοκάλια κομμένα ροδέλες
- 1 σκελίδα σκόρδο
- ρίγανη
- αλατοπίπερο
- λάδι
- χυμός από 1 λεμόνι
- 1 κουτάλια βούτυρο.

Εκτέλεση
Σωτάρουμε στην κατσαρόλα το κρέας με λάδι.
Ρίχνουμε τα πορτοκάλια κομμένα σε φέτες.
Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού.
Μαγειρεύουμε το κρέας περίπου 1/2 ώρα. 
Στο τέλος αλατοπιπερώνουμε.
Δένουμε την σάλτσα με 1 κουταλιά βούτυρο.
Σερβίρουμε με ρύζι κρασάτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου