από την Eleni Margel Lou
Υλικά
- 1 πακέτο μπακαλιάρος (3-4 κομμάτια)
- 3 πατάτες κομμένες στα 4
- 4 καρότα σε μικρά κομμάτια
- 2 μπαστουνάκια σέλερυ κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 1 κρεμμύδια ξερό κομμένο κι αυτό
- 1 ντομάτα κομμένη ή μία κουταλιά πελτές.
- λίγο νερό για να ψηθεί το φαγητό
- αλάτι
- 1 πακέτο μπακαλιάρος (3-4 κομμάτια)
- 3 πατάτες κομμένες στα 4
- 4 καρότα σε μικρά κομμάτια
- 2 μπαστουνάκια σέλερυ κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 1 κρεμμύδια ξερό κομμένο κι αυτό
- 1 ντομάτα κομμένη ή μία κουταλιά πελτές.
- λίγο νερό για να ψηθεί το φαγητό
- αλάτι
-πιπέρι
-λάδι
- 1 ποτηράκι λευκό κρασί.
- 1 ποτηράκι λευκό κρασί.
Εκτέλεση
Σοτάρουμε ελαφρά σε λάδι τα λαχανικά μας αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με το κρασί.
Χαμηλώνουμε την φωτιά και καθώς σιγοβράζει τοποθετούμε από πάνω τα κομμάτια μπακαλιάρου αφού πρώτα τα έχουμε αλατίσει.
Ρίχνουμε ένα ποτήρι νερό χωρίς να τα
καλύπτει.
Σκεπάζουμε με το καπάκι δεν ανακατεύουμε καθόλου! και αφήνουμε μέχρι νοηθεί το ψάρι.
καλή σας όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου