Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

ΤΟΥΡΛΟΥ ΓΑΣΤΡΑΣ



από την Lena Trifilli

Υλικά

- κολοκυθάκια κομμένα σε φέτες
- κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
- ντομάτες κομμένες σε φέτες
- πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
- πατάτες κομμένες σε φέτες
- αλάτι
- ζάχαρη
- χυμός ντομάτας
- πιπέρι
- άνιθος
- σκόρδο
- λάδι 
φέτα θρυμματισμένη




Εκτέλεση

Ετοιμάζουμε τα λαχανικά μας.
Τα ρίχνουμε ανακατωμένα στην γάστρα.
Ρίχνουμε τα μπαχαρικά μας...και τα αρωματκά μας όλα και περιχύνουμε το φαγητό μας με τον χυμό και το λάδι.


Σκεπάζουμε την γάστρα και περιμένουμε να ψηθεί στο φούρνο στους 200 βαθμούς.
Σερβίρουμε το φαγητό μας με θρυμματισμένη φέτα.
Άλλοι ρίχνουν την φέτα προς το τέλος του ψησίματος στην γάστρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου