από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- πατάτες βραστές που μας έχουν μείνει
- καρότα βραστά που μας έχουν μείνει
- κολοκυθάκια βραστά που έχουν μείνει
- 4 ελιές που τις κόβουμε ψιλά κομματακια
- κάπαρη
- κεφαλογραβιέρα
- αγγουράκι τουρσί
- αυγό σφικτό ψιλοκομμένο
- παστό Μανης κομμένο σε κομματάκια
- μαγιονεζα χωρις αυγα
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε όλα τα υλικά μας σε ένα μπολ.
Έχουμε έτοιμη την μαγιονέζα και την περιχύνουμε στα υλικά μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου