Υλικά
- μανιτάρια
- μαϊντανός
- φρέσκια ρίγανη
- θυμάρι
- φέτα
- μουστάρδα
- καυτερές πιπερίτσες
- αλάτι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Αδειάζουμε τα μανιτάρια
και τα βάζουμε στο ταψί με ελάχιστο νεράκι. Ψήνονται για λίγο για να βγάλουν τα
υγρά τους.
Τα αδειάζουμε να είναι στεγνά και τα ξανατοποθετούμε στο ταψί.
Εν τω μεταξύ βάζουμε στο
μπλέντερ να χτυπηθούν, τα κοτσάνια από τα μανιτάρι, αλατοπίπερο, το τυρί (40
γρ), μουστάρδα και προσθέτουμε την ρίγανη,
το θυμάρι και τις καυτερές πιπεριές.
Με ένα κουταλάκι βάζουμε
πάνω από τα μανιτάρια την γέμιση
και ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν σε προθερμασμένο φούρνο στους 1800.
Σερβίρουμε σε μια πιατέλα
, ρίχνουμε από πάνω 1 κουταλάκι λάδι.
Συνοδευτικά: πιπεριές
ψητές με 1 κουταλάκι λάδι , αλάτι και ξύδι
1 φέτα ψωμί φρυγανισμένη
με 1 κουταλάκι λάδι και ρίγανη.
Καλή μας όρεξη!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου