από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- ξύδι μπαλσάμικο
- 1 κουταλιά γεμάτη μουστάρδα
- λίγο νερό
- 1-2 κουταλιές μέλι
- λάδι
- αλάτι
- λίγο γάλα εβαπορέ
Εκτέλεση
Χτυπάμε το ξύδι μαζί με το νερό την μουστάρδα και το μέλι.
Βάζουμε το λάδι και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να γίνει παχύρευστη.
Προσθέτουμε και το γάλα.
Μπορούμε να συνοδεύσουμε κοτόπουλο σχάρας και σαλάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου