από την Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- 3 κουτ. σούπας φύλλα οποιουδήποτε φρέσκου μυρωδικού έχουµε , μαϊντανός, θυμάρι, κόλιανδρο, η μειγμα με όλα αυτά
- 1 κουτ. σούπας μουστάρδα
- 1 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
- 1 κουτ. γλυκού ελαιόλαδο
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε στο μούλτι όλα τα υλικά και τα κάνουμε αλοιφή. Ελέγχουμε την γεύση, και αδειάζουμε πάνω από ψάρι κυρίως , που του ταιριάζει πολύ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου