από την Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- 1 λίτρο γάλα
- 12 κουταλιές αλεύρι
- λίγο μοσχοκάρυδο
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι
Εκτέλεση
Προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά.
επί πλέον βάζουμε λίγο αλάτι, πιπέρι και το μοσχοκάρυδο. ανακατεύοντας συνεχώς προσθέτουμε και το λάδι
Ανακατεύουμε καλά και την αδειάζουμε πάνω από το φαγητό.
Είναι ιδανική για φαγητά ογκρατεν!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου