Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΜΕ ΚΑΜΜΕΝΟ ΑΛΕΥΡΙ



από την Γιάννα Παρασχοπούλου

Υλικά
- 1 λίτρο γάλα
- 12 κουταλιές αλεύρι
- λίγο μοσχοκάρυδο
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι
- τυρί φέτα 
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το αλεύρι και το ανακατεύουμε μέχρι να αρχίσει να αλλάζει χρώμα.



Προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά.
επί πλέον βάζουμε λίγο αλάτι, πιπέρι και το μοσχοκάρυδο. ανακατεύοντας συνεχώς προσθέτουμε και το λάδι



Μόλις πήξει αποσύρουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το τυρί χοντροκομμένο.



Ανακατεύουμε καλά και την  αδειάζουμε πάνω από το φαγητό.
Είναι ιδανική για φαγητά ογκρατεν!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου