από την Τζένη Λάγαρη
Υλικά
- 200 γρ. γαύρος
- 1
μεγάλο κρεμμύδι
- 2 σκελίδες
- 1 φύλλο δάφνης
- 1 κλαδάκι δεντρολίβανο
- αποξηραμένο μανιταράκι
- ντοματούλα φρέσκια ή της κατάψυξης κομμένη κομματάκια
- λαδάκι 2 κουταλάκια του γλυκού το τρίτο το έβαλα στη σαλάτα
- λίγο νεράκι
Εκτέλεση
Το κρεμμυδάκι τα αρωματικά κλαδάκια και το σκορδάκι βράζουν για 5 λεπτά (δεν
θέλω και πολύ νιανιά το κρεμμύδι)
Αφαιρώ τα κλαδιά ,προσθέτω την ντομάτα
αλατίζω βάζω θυμάρι ή ρίγανη, μαντζουράνα, απαραίτητα δυόσμο και ότι τραβάει η
ψυχή σου άλλα 5 λεπτά
Και μετά βάζω
και τον γαύρο για πέντε λεπτά, το λάδι τέλος
Και
για να μη μαγειρεύω 2
φορές βγάζω το δικό μου και βάζω μισή κούπα λάδι στον Μελίδη, εβαλα να ψηθούν για άλλα 3 λεπτά ,χαμπάρι δεν παίρνει το βρήκε πεντανόστιμο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου