από την Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- 4 φιλέτα γλώσσας
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε πολύ καλά σε δυνατή φωτιά ένα αντικολλητικό
τηγάνι, και βάζουμε το ελαιόλαδο και
τα φιλέτα αφού πρώτα τα αλατίσουμε και, αν είναι κατεψυγμένα, τα
στεγνώνουμε καλά με χαρτί κουζίνας.
Αντί για γλώσσα μπορούμε
να βάλουμε οποιοδήποτε ψάρι σε φιλέτο, ακόμα και γαρίδες.
Τα ψήνουμε 3 λεπτά
από κάθε πλευρά και τα βάζουμε σε μια
πιατέλα.
Ετοιμάζουμε την σος άνηθου και περιχύνουμε με
αυτήν τα φιλέτα.
Συνοδεύουμε με μπουκέτα
από κουνουπίδι και μπρόκολο, καθώς επίσης και με ροδέλες καρότου ατμοβρασμένα
Εναλλακτική πρόταση: μπορούμε να το συνοδεύσουμε με πατατούλες με τη φλούδα, ψητές ή βρασμένες
στον ατμό.
Καλή όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου