Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

ΣΟΣ ΑΝΙΘΟΥ


από την Γιάννα Παρασχόπουλου

Υλικά
- 4 κ.σ. Βιτάμ
- ½ φλ. λευκό κρασί
- 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
- ξύσμα από ½ λεμόνι
- λίγο αλάτι

-πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα  τηγάνι, βάζουμε  το βιτάμ, το ξύσμα λεμονιού και το κρασί σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε , λίγο αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε.
Μετά από 2-3 λεπτά αποσύρουμε  από τη φωτιά, ρίχνουμε τον άνηθο ή μαϊντανό και έτοιμη η σάλτσα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου