από την Γιάννα Παρασχόπουλου
Υλικά
- 4 κ.σ. Βιτάμ
- ½ φλ. λευκό κρασί
- 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
- ξύσμα από ½ λεμόνι
- λίγο αλάτι
-πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι,
βάζουμε το βιτάμ, το ξύσμα
λεμονιού και το κρασί σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε , λίγο αλάτι και πιπέρι και
ανακατεύουμε.
Μετά από 2-3 λεπτά
αποσύρουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε
τον άνηθο ή μαϊντανό και έτοιμη η σάλτσα .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου