από την ΕΛΕΝΗ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ
Υλικά
- παστουρμάς
λεπτοκομμένος
-
ντοματίνια πομοντόρι
- κασέρι Μυτιλήνης
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε
με τα υλικά για την κουρού και χωρίζουμε σε 2 μπαλάκια. Το 1 μπαλάκι το κάνουμε
ελαφρά μεγαλύτερο από το άλλο, επειδή θα μπει κάτω και θα πρέπει να έχουμε
γυρίσματα.
Ανοίγουμε
το μεγαλύτερο μπαλάκι και το απλώνουμε σε λαδωμένο ταψί.
Λαδώνουμε
ελαφρά το φύλλο και αραδιάζουμε τον παστουρμά, έτσι που κάθε φέτα να καλύπτει
ελαφρά την άλλη.
Από πάνω στρώνουμε μια σειρά ντοματίνια πομοντόρι.
Πασπαλίζουμε με λίγο κύμινο την ντομάτα και στη συνέχεια
καλύπτουμε με το τυρί…..
Ανοίγουμε
και το δεύτερο φύλλο και καλύπτουμε το ταψί.
Γυρίζουμε προς τα μέσα και φτιάχνουμε τον κόθορο.
Χαράζουμε την πίτα
και λαδώνουμε. Πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για
45-50 λεπτά στους 2000 μέχρι
να ροδίσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου