Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΚΟΥΝΕΛΙ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ



από την Γιάννα Παρασχοπούλου


Υλικά
- 1 κουνέλι κομμένο σε μερίδες
- ντοματίνια ή ντομάτες κομμένες σε καρέ
- πιπεριές σε ροδέλες
- 2 κρεμμύδια ξερά
- 1-2 καυτερές πιπεριές
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
-μαϊντανός

Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνουμε το κουνέλι και το βάζουμε στην γάστρα.  Οι  μερίδες είναι περίπου 200 γρ.  η κάθε μία



Προσθέτουμε και τα λαχανικά μας , αλατοπιπερώνουμε κι αυτά, βάζουμε και τα δαφνόφυλλα για άρωμα και κλείνουμε την γάστρα.


Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 2000
Στη μέση του ψησίματος γυρίζουμε το κρέας να ροδοκοκκινίσει και από τις 2 πλευρές.




Σερβίρουμε και το συνοδεύουμε με ντιπ πικάντικης κολοκύθας.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου