από την Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- 280 γρ αλεύρι
- 55 γρ ελαιόλαδο
- 160 γρ νερό
- ½ κουταλάκι αλάτι
- 1 κουταλάκι ζάχαρη
- 1 κουταλάκι
μπέικιν-πάουντερ
- 200 γρ τυρί φέτα
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα υλικά
και ζυμώνουμε μέχρι η ζύμη
να μην κολλάει στα χέρια μας.
Την χωρίζουμε σε μικρά μπαλάκια και το καθένα απ αυτά το
ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο.
Λαδώνουμε και αλατίζουμε λίγο , επειδή ήδη υπάρχει το
τυρί μέσα.
Πασπαλίζουμε με ότι μπαχαρικό θέλουμε ή δεν βάζουμε τίποτα από πάνω.
Με ένα κουπ-πατ φτιάχνουμε διάφορα σχέδια .
Η με ένα μικρό κουταλάκι χωρίζουμε τα κομμάτια σε μέγεθος
περίπου 7X7 εκ.
Έχουμε στρώσει τα ταψιά μας με λαδόκολλα. Τοποθετούμε τα κρακεράκια πάνω στην
λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 0
Περίπου για 15-20 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου