Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

ΟΜΕΛΕΤΑ ΦΟΥΡΝΟΥ


 από την Γιάννα Παρασχοπούλου

 Υλικά
- 5 αυγά
- πιπεριές σε ροδέλες
- ντοματίνια
-  κολοκύθα  τριμμένη
-  καρότο
-αλατοπίπερο

Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε τα λαχανικά μας, εκτός από το κουνουπίδι. Μόλις μαλακώσουν και πιουν το ζουμί τους τα αποσύρουμε από την εστία.


Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά.


Παίρνουμε ένα αντικολλητικό ταψάκι  και βάζουμε το βρασμένο κουνουπίδι. 


Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα λαχανικά και αλατοπιπερώνουμε.




Αδειάζουμε και τα αυγά και ανακινούμε λίγο το ταψί, για να εισχωρήσει παντού το αυγό.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 0 , μέχρι να πήξει η ομελέτα. 



Αφήνουμε να πάρει μιαν ανάσα και κόβουμε σε κομμάτια 
Σερβίρουμε με μια σαλάτα!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου