από την Eleni
Margel Lou
Υλικά
- φακές ψιλές ένα πακέτο που βράσαμε για λίγο και είναι τραγανές.
- μαρούλια
- κρεμμυδάκια χλωρά
- κρεμμύδια καραμελωμένα (υπάρχει συνταγή στα αρχεία)
- κολοκυθάκι ωμό σε κυβάκια
- θυμάρι φρέσκο
- αλατοπίπερο
Για το ντρέσινγκ
- 1 ποτήρι κρασιού ελαιόλαδο
- 1 χούφτα καρύδια
- 1 σφηνάκι μηλόξυδο
- 1 σφηνάκι ξύδι μπαλσάμικο
- αλατοπίπερο
- 1 κουταλιά μέλι
Εκτέλεση- 1 ποτήρι κρασιού ελαιόλαδο
- 1 χούφτα καρύδια
- 1 σφηνάκι μηλόξυδο
- 1 σφηνάκι ξύδι μπαλσάμικο
- αλατοπίπερο
- 1 κουταλιά μέλι
Τα βάζουμε μέσα σε μία βαθιά σαλατιέρα, και ετοιμάζουμε το ντρέσινγκ.
Ζεσταίνουμε όλα τα υλικά μαζί να αναμειχθούν καλά και να λιώσει το μέλι.
Έπειτα θα ρίξουμε επάνω στα λαχανικά μας και θα ανακατέψουμε με τα χέρια να πάει παντού .
Καλή σας όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου