από την Eleni
Margel Lou
Υλικά
- ½ κιλό αλεύρι για ζυμωτό ψωμί
- ½ κιλό αλεύρι για ζυμωτό ψωμί
- λίγο αλάτι
- λίγο λάδι
- λίγο νερό που θα διαλύσουμε την μαγιά (1 με 1+1/2 ποτήρι κρασιού)
- κασέρι
- λίγο νερό που θα διαλύσουμε την μαγιά (1 με 1+1/2 ποτήρι κρασιού)
- κασέρι
- κρεμμύδια καραμελωμένα
- τυροκαυτερή
- ελιές
- φέτα
- κάπαρηΕκτέλεση
Θα διαλύσουμε σε χλιαρό νερό την μαγιά και θα αφήσουμε να φουσκώσει σε ζεστό μέρος σκεπασμένη με μία μεμβράνη.
Αφού φουσκώσει, τότε θα την ανακατέψουμε με τα υπόλοιπα υλικά και θα φτιάξουμε ένα ζυμαράκι μαλακό.
Δεν χρειάζεται πολύ ζύμωμα για να γίνει πολύ αφράτο έπειτα.
Αφήνουμε σκεπασμένο μέσα σε μπολ να φουσκώσει καλά.
Όπως είναι μετά από 45 λεπτά περίπου ,παίρνουμε μία μικρή ποσότητα και βάζουμε μέσα ότι μας αρέσει και κλείνουμε καλά.
Δεν μας νοιάζει κι ας κολλάει λίγο (εκεί είναι το μυστικό).
Αλείφουμε με το λάδι από τα καραμελωμένα κρεμμύδια.
Τα αραδιάζουμε επάνω σε λαδόκολλα και ανάβουμε τον φούρνο στους 230-250 0
Τα αφήνουμε να φουσκώσουν ξανά περίπου 15 λεπτά.
Φουρνίζουμε και ψήνουμε!
Τα γυρίζουμε ανάποδα να μην πανιάσουν!
Καλή όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου