Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ


από την ΕΛΕΝΗ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ

Υλικά
- 200 γρ, κιμάς μοσχαρίσιος
- 1 ξερό κρεμμύδι
- 2 κουταλιές σούπας γιαούρτι
- ντομάτα τριμμένη
-  αλάτι
- πιπέρι
- μαϊντανός
- δυόσμος
- θυμάρι (από μυρωδικά, βάζουμε ότι και όσα θέλουμε)

Εκτέλεση
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί και αφήνουμε το μείγμα σε ένα μπολ, όλη τη νύχτα στο ψυγείο σκεπασμένο.
Την άλλη μέρα πλάθουμε σε μπιφτέκια και ψήνουμε σε αντικολλητικό ταψάκι  ή πάνω σε λαδόκολλα. 


Συνοδεύουμε με σαλάτα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου