από την Eleni Margel Lou
Υλικά
- σουπιές κατεψυγμένες
(κομμένες μικρά κομμάτια)
- 1 ποτήρι κρασί ροζέ
- 1 ποτήρι κρασί ροζέ
- 1 ποτήρι νερό.
- 1 καρότο σε ροδέλες
- λίγο σέλερι
- 1 καρότο σε ροδέλες
- λίγο σέλερι
-1 κουταλιά μαϊντανός
- 1 κρεμμύδι ξερό
- 5 μέτριες πατάτες (κομμένες στα 4)
- μαϊντανός
- 1 κρεμμύδι ξερό
- 5 μέτριες πατάτες (κομμένες στα 4)
- μαϊντανός
-κουρκουμάς σκόνη
-λεμονοθύμαρο
-αλατοπίπερο
λάδι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε όλα τα υλικά μαζί σε μέτρια φωτιά.
Σβήνουμε με το κρασί ρίχνουμε νερό-σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε για 35 λεπτά. Δένουμε τη σάλτσα και σερβίρουμε.
Καλή όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου