από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- 2 αγγινάρες κομμένες στα 4 και λεπτοκομμένες
- 2 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- άνιθος μπόλικο χονδροκομμένος
- 1 ντομάτα σε κύβους χωρίς τους σπόρους
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι
- ξύδι μπαλσάμικο
Εκτέλεση
Σε μια σαλατιέρα βάζουμε τα λαχανικά μας κομμένα.
Έχουμε χτυπήσει το λάδι με το μπαλσάμικο και το περιχύνουμε πάνω από την σαλάτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου