από την Θεοδώρα Τριφύλλη
Υλικά
- γαρίδες ακέφαλες ξεφλουδισμένες
- κόρν φλέικς αλεσμένο
- κουρκούτι σχετικά πηχτό
- λάδι
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε το κουρκούτι και το κόρν φλέικς.
Βουτάμε τις γαρίδες στο κουρκούτι και μετά τις βάζουμε στο κόρν φλέικς.
Τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να πάρουν χρώμα.
Μην ξεχνάμε είναι προτηγανισμένες.
Μπορούμε να τις συνοδεύσουμε με μείγμα μαγιονέζα και κέτσαπ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου