από
τον Athanasios Panagaris
Υλικά
-κεφάλι
συναγρίδας συν δυο φέτες ψάρι (αυτά έβαλα εγώ), περίπου 1 κιλό ψάρι
- 2 κρεμμύδια
- 2 καρότα
- 2 πατάτες
- 2 σελινόριζες
- ½ φλιτζάνι
λάδι
- ¾ του
φλιτζανιού ρύζι
- 2 αυγά
- 2 λεμόνια
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε πρώτα
τα λαχανικά με το λάδι , τα μισά από αυτά τα περνάμε από τον μύλο λαχανικών
,και τα ξαναβάζουμε λιωμένα στο τέλος μέσα στο ζουμί.
Με τα άλλα μισά
γαρνίρουμε το ψάρι στο πιάτο.
Αφού βράσουν τα
λαχανικά βάζουμε τα ψάρια για 15 λεπτά περίπου .
Όταν βράσει
και το ψάρι , σουρώνουμε το ζουμί , ρίχνουμε μέσα τα λιωμένα λαχανικά , και το
ρύζι, βράζουμε για 15-20 λεπτά .
Έχουμε κτυπήσει
2 αυγά ,έχουμε στύψει 2-3 λεμόνια ,και αυγοκόβουμε την σούπα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου