Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΥΤΕΡΗ



από τον Ιωάννη Τριφύλλη

Υλικά

- βούτυρο
- σκόρδο σε σκόνη
- καπνιστή πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη αποξηραμένη
- 3-4 κουταλιές πάστα ντομάτας χειροποίητη 
- πάπρικα γλυκιά
- καυτερή πιπερίτσα
- αλάτι
- λίγο κύμινο
- λίγη ζάχαρη




Εκτέλεση

Σε κατσαρόλι βάζουμε λίγο βούτυρο και μόλις λίωσει προσθέτουμε τα μπαχαρικά μας και την πάστα ντομάτας.
Προσθέτουμε νερό και αφήνουμε να πάρει βράση.
Προσθέτουμε και το αλάτι την ζάχαρη και το κύμινο.
Η σάλτσα είναι έτοιμη όταν έχει πήξει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου