Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΝΤΖΑΡΟΣΑΛΑΤΑ



από την Eleni Kariofilli

Υλικά

- 4 με 5 παντζάρια βρασμένα
- 1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι
- σκόρδο ψιλοκομμένο ανάλογα με τα γούστα
- αλάτι
- πιπέρι
- 4 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
- καρύδια χοντροκοπανισμένα




Εκτέλεση

Βράζουμε τα παντζάρια.
Τα κόβουμε σε μικρούς κύβους.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και προσθέτουμε τους κύβους του παντζαριού.
Η παντζαροσαλάτα έτοιμη!!!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου