από την Eleni
Margel
Yλικά
Yλικά
- 1 πακέτο φύλλο για πίτες ( η δικό μας)
- 2 στήθη κοτόπουλου βρασμένα με ένα κρεμμύδι και ξεψαχνισμένα χοντροκομμένα
- 150 γρ τυρί της αρέσκειας μας σε κύβους
- 2 ξερά κρεμμύδια που σοτάραμε χοντροκομμένα σε λάδι και 1κουταλιά μαργαρίνη και αλατοπίπερο
- μαργαρίνη για τα φύλλα
- λίγη μαργαρίνη για την γέμιση
- 1 κουταλιά μουστάρδα
- 1 κουταλιά πάπρικα.
- σουσάμι για πασπάλισμα.
- 2 στήθη κοτόπουλου βρασμένα με ένα κρεμμύδι και ξεψαχνισμένα χοντροκομμένα
- 150 γρ τυρί της αρέσκειας μας σε κύβους
- 2 ξερά κρεμμύδια που σοτάραμε χοντροκομμένα σε λάδι και 1κουταλιά μαργαρίνη και αλατοπίπερο
- μαργαρίνη για τα φύλλα
- λίγη μαργαρίνη για την γέμιση
- 1 κουταλιά μουστάρδα
- 1 κουταλιά πάπρικα.
- σουσάμι για πασπάλισμα.
Εκτέλεση
Έχουμε ανακατέψει το ψαχνό από το κοτόπουλο μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά και αφήσαμε να κρυώσουν καλά για να μην πανιάσει το φύλλο και να γίνει τραγανή η πίτα.
Κόβουμε κυβάκια το τυρί μας και ρίχνουμε από πάνω.
Στρώνουμε τα φύλλα αφού τα αλείψαμε με μαργαρίνη( 5 κάτω στον πάτο του ταψιού).
Πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε για 45 λεπτά σε 200 0
Συνοδεύουμε με σαλάτα.
Καλή σας όρεξη!
Συνοδεύουμε με σαλάτα.
Καλή σας όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου