Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

ΨΑΡΙΑ ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ


από την Γιάννα Παρασχοπούλου

Υλικά
-πιπεριές σε ροδέλες
- κρεμμυδάκια πράσινα ( αν είναι καλοκαίρι, βάζουμε ξερά)
- ντομάτες
- αλατοπίπερο
- 1-2 καυτερές πιπεριές
- μαϊντανός
- ρίγανη φρέσκια
- εστραγκόν
- χυμό από 1 λεμόνι

Εκτέλεση
Σε ένα ταψί στρώνουμε τα κρεμμύδια, είτε χλωρά είτε ξερά, μαζί με τις πιπεριές.
Προσθέτουμε τα μυρωδικά μας και αλατοπιπερώνουμε.




Σε προθερμασμένο φούρνο ψήνουμε για λίγο , μέχρις ότου μαραθούν τα λαχανικά μας. Βάζουμε και τις ντομάτες να ψηθούν για λίγο.


Εν τω μεταξύ αλατοπιπερώνουμε τα ψάρια και στην κοιλιά τους βάζουμε από λίγο εστραγκόν, για να αρωματιστούν.



Συνεχίζουμε το ψήσιμο προσθέτοντας και τον χυμό του λεμονιού.



 Μετά από λίγο γυρίζουμε τα ψάρια για να ροδίσουν κι απ τις δυο πλευρές.




Σερβίρουμε, βάζοντας 1 κουταλάκι ωμό λάδι πάνω από τα ψάρια.
και καλή μας όρεξη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου