Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

ΜΑΡΑΘΟΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΣΕΡΙΦΟΥ


από την Natassa Efentakis

Υλικά
- μάραθος
- 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο ή 1 κουταλιά κρεμμύδια του Chris 
- αλεύρι, όση και η ποσότητα του μάραθου
- αλάτι
-  πιπέρι
- backing powder
- λίγη σόδα
- λίγο νερό
- λάδι

Εκτέλεση
Κόβουμε το μάραθο ΠΟΛΥ ψιλό.   


Προσθέτουμε μια κουταλιά κρεμμύδι Chris (στη συνταγή ένα κρεμμυδάκι ξερό, ψιλοκομμένο).


Βάζουμε τόσο αλεύρι όση είναι η ποσότητα του μάραθου, αλάτι, πιπέρι, λίγο backing powder και λίγη σόδα (στην κανονική συνταγή χωρίς τα δύο τελευταία)



 και προσθέτουμε νερό ώσπου να έχουμε ένα μέτριο χυλό.



Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι (κουταλιά κουταλιά),




βγάζουμε σε χαρτί κουζίνας και....καλή σας όρεξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου