από την Natassa Efentakis
Υλικά
- μάραθος
- 1 ξερό κρεμμύδι
ψιλοκομμένο ή 1 κουταλιά κρεμμύδια του Chris
- αλεύρι, όση και η
ποσότητα του μάραθου
- αλάτι
- πιπέρι
- backing powder
- λίγη σόδα
- λίγο νερό
- λάδι
Εκτέλεση
Κόβουμε το μάραθο ΠΟΛΥ
ψιλό.
Προσθέτουμε μια κουταλιά κρεμμύδι
Chris (στη συνταγή ένα κρεμμυδάκι ξερό, ψιλοκομμένο).
και προσθέτουμε νερό ώσπου να έχουμε ένα μέτριο χυλό.
Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι (κουταλιά κουταλιά),
βγάζουμε σε χαρτί κουζίνας και....καλή σας όρεξη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου