από την Δομνα Ντονη Κοκκωση Ρουτζούνη
Υλικά
- 2 με 2,5 εκατοστά πιπερόριζα
- 2 εκατοστά ρίζα κουρκουμά
- μισό κουταλάκι κουρκουμά σκόνη
- μισό κουταλάκι πιπέρι μάυρο
- 3 κουταλιές ελαιόλαδο
- γιαούρτι πρόβειο
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μούλτι όλα τα υλικά μέχρι να πολτοποιηθούν.
Ρίχνω και το γιαούρτι και ανακατεύω καλά.
Παρατήρηση
Σε περίπτωση που το ντίπ βγει αραιό τότε προσθέτουμε την ψίχα μιας φέτας ψωμιού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου