από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- κολοκύθια τριμμένα στον τρίφτη και στραγγισμένα καλά
- 1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
- άνιθος
- 2 αυγά
- φέτα προαιρετικά
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι
- αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Εκτέλεση
Τρίβουμε τα κολοκύθια και τα αφήνουμε να στραγγίξουν από τα νερά τους.
Τα στίβουμε και με το χέρι μας να φύγουν τα πολλά υγρά για να μην μας αραιώσει το μείγμα.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά.
Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε να γίνει μια ομοιόμορφο μείγμα
Μπορούν να γίνουν :
1.Τηγανιτά σε καυτό λάδι σαν τηγανίτες
2.Στο ταψί σαν πίτα στους 180 βαθμούς για κανένα μισάωρο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου