από την Ioanna Zagkla
Υλικά
- 4-5 αυγά
- 2 κούπες κοφτές ζάχαρη
- 1 κούπα σπορέλαιο
- 2 κούπες καρότα
τριμμένα
- ½ κούπα καρύδια
χονδροκομμένα
- ½ κούπα σταφίδες
- 3 κούπες αλεύρι
κοσκινισμένο
- 1 μπεικιν παουντερ (φακελάκι)
- 1 βανίλια
- ξύσμα ενός πορτοκαλιού
Εκτέλεση
Τα χτυπάμε με τη σειρά που αναγράφονται.
Ψήνουμε στους 185 0 για μία ώρα πάνω κάτω!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου