Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

ΚΕΙΚ ΚΑΡΟΤΟΥ ΑΛΑ ΡΕΝΤ

από την Ioanna Zagkla

Υλικά
-  4-5 αυγά
- 2 κούπες κοφτές ζάχαρη
- 1 κούπα σπορέλαιο
- 2 κούπες  καρότα τριμμένα
-  ½  κούπα  καρύδια  χονδροκομμένα
-  ½  κούπα  σταφίδες
- 3 κούπες  αλεύρι κοσκινισμένο
- 1 μπεικιν παουντερ (φακελάκι)
- 1 βανίλια
- ξύσμα ενός  πορτοκαλιού

Εκτέλεση
Τα χτυπάμε με τη σειρά που αναγράφονται.





Ψήνουμε στους 185 0 για μία ώρα πάνω κάτω!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου