από την Kiki George Toumpas
Υλικά
- γαρίδες
- κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- σκόρδο 1 κουταλάκι πολτός
- λίγο δενδρολίβανο
- αλάτι
- πιπέρι ανάμεικτο τριμμένο στο μύλο
- μουστάρδα
- λεμόνι φρέσκο
- ρίγανη
- ελαιόλαδο
- τσίπουρο
- φέτα
- σκόρδο 1 κουταλάκι πολτός
- λίγο δενδρολίβανο
- αλάτι
- πιπέρι ανάμεικτο τριμμένο στο μύλο
- μουστάρδα
- λεμόνι φρέσκο
- ρίγανη
- ελαιόλαδο
- τσίπουρο
- φέτα
Εκτέλεση
Σοτάρουμε το λάδι με το κρεμμύδι , ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, σκόρδο και δενδρολίβανο. Εννοείται πως ήρθε και η σειρά με τις γαρίδες μας.
Σοτάρουμε το λάδι με το κρεμμύδι , ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, σκόρδο και δενδρολίβανο. Εννοείται πως ήρθε και η σειρά με τις γαρίδες μας.
Αφήνουμε λίγο να πάρουν χρώμα οι γαρίδες και έπειτα σε ένα ποτήρι χτυπάμε το λεμόνι με την μουστάρδα και το ρίχνουμε μέσα στο σαγανάκι μας.
Εφόσον έχει δέσει η σάλτσα στο τελείωμα ρίχνουμε τριμμένη φέτα, λίγη ρίγανη και σβήνουμε με τσίπουρο
!!! Έτοιμο το σαγανάκι μας!!!
Καλή μας όρεξη!!!!
αχχχ τι ομορφα φαγητα??? εχω φαει και εγω αλλα με ουζο πιστευω πως θα ειναι εξισου ωραιο το φαγητο και με τσιπουρο!! μπραβο σας να μας βαζετε συνταγες να μαθαινουμε και εμεις!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜ.ΜΠ.
χαιρομαστε που σου αρεσουν!!
Διαγραφή