Τρίτη 12 Απριλίου 2016

ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΚΙΜΑ ΣΟΓΙΑΣ


από την Ευαγγελια Βανιωτη

Υλικά για τον κιμά
- 300 γρ  σάλτσα ντομάτας
- 1/4 κ.γ μαύρο πιπέρι
- αλάτι
-  μπαχάρι
- γλυκό κόκκινο  πιπέρι
- κάρυ
-  κύμινο
- 1.κ.γ ξηρό δυόσμο
- 2 κ.σ μουστάρδα
- 1 κ σ .Μιξ μεξικάνικη σκόνη FAJITA
- ελαιόλαδο
- ½ προετοιμασμένη σόγια

Εκτέλεση
Ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός από την σόγια.
Μόλις πήραν βράση έριξα την  προετοιμασμένη βιολογική σόγια..

βράσιμο τουλάχιστον μισή ώρα θέλει ο κιμάς..οπότε κανονίζετε το νερό..και καλή μας όρεξη...εγώ δεν βάζω κασέρι...μόνο μαϊντανό..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου