από την Ευαγγελια Βανιωτη
Υλικά για τον κιμά
- 300 γρ σάλτσα
ντομάτας
- 1/4 κ.γ μαύρο πιπέρι
- αλάτι
- μπαχάρι
- γλυκό κόκκινο
πιπέρι
- κάρυ
- κύμινο
- 1.κ.γ ξηρό δυόσμο
- 2 κ.σ μουστάρδα
- 1 κ σ .Μιξ μεξικάνικη σκόνη FAJITA
- ελαιόλαδο
- ½ προετοιμασμένη σόγια
Εκτέλεση
Ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός από την σόγια.
Μόλις πήραν βράση έριξα την προετοιμασμένη βιολογική σόγια..
βράσιμο τουλάχιστον μισή ώρα θέλει ο κιμάς..οπότε κανονίζετε
το νερό..και καλή μας όρεξη...εγώ δεν βάζω κασέρι...μόνο μαϊντανό..
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου