από την Eleni
Margel Lou
Υλικά
- 100 γρ φιστίκια Αίγινας
- ½ κιλό μέλι
- 50 γρ κράνμπερις
- 50 γρ σταγόνες μαύρης σοκολάτας
- 100 γρ. τριμμένο μπισκότο digestive
- 50 γρ. φιστίκια κασιους
- 100 γρ σουσάμι
- 50 γρ χοντροκομμένα καρύδια
- 50 γρ χοντροκομμένα φουντούκια
- 20 γρ. μαύρο σουσάμι
- τρούφα
Υλικά
- 100 γρ φιστίκια Αίγινας
- ½ κιλό μέλι
- 50 γρ κράνμπερις
- 50 γρ σταγόνες μαύρης σοκολάτας
- 100 γρ. τριμμένο μπισκότο digestive
- 50 γρ. φιστίκια κασιους
- 100 γρ σουσάμι
- 50 γρ χοντροκομμένα καρύδια
- 50 γρ χοντροκομμένα φουντούκια
- 20 γρ. μαύρο σουσάμι
- τρούφα
- τριμμένη καρύδα
- τριμμένο μπισκότο
ΕκτέλεσηΖεσταίνουμε το μέλι σε χαμηλή φωτιά και όταν πάρει βράση αποσύρουμε.
Περνάμε από ένα τηγάνι όλους τους ξηρούς καρπούς να καβουρδιστούν ελαφρά εκτός από τα κράνμπερις και τις σταγόνες σοκολάτας..
Ρίχνουμε μέσα στο ζεστό μέλι και ανακατεύουμε.
Βάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ και αφήνουμε να κρυώσει.
Έπειτα πλάθουμε μπαλίτσες και τελειώνουμε περνώντας από τρούφα κλπ ...
Διατηρούνται σε δροσερό μέρος.
Καλή επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου