από την Androniki Nikaki
Υλικά
- 250 γραμμάρια βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 350 γραμμάρια άχνη ζάχαρη
- 1 βανίλια
- 1 αυγό
- 1 μπεικιν
- 100 γραμμάρια αλεύρι αμυγδάλου
- 400 γραμμάρια αλεύρι κανονικό
- 200 γραμμάρια κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια
- 250 γραμμάρια βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 350 γραμμάρια άχνη ζάχαρη
- 1 βανίλια
- 1 αυγό
- 1 μπεικιν
- 100 γραμμάρια αλεύρι αμυγδάλου
- 400 γραμμάρια αλεύρι κανονικό
- 200 γραμμάρια κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια
Eκτέλεση
Χτυπάμε καλά το βούτυρο με την άχνη μέχρι να γίνει άσπρη κρέμα προσθέτω όλα τα υπόλοιπα υλικά και στο τέλος τα αλεύρια.
Χτυπάμε καλά το βούτυρο με την άχνη μέχρι να γίνει άσπρη κρέμα προσθέτω όλα τα υπόλοιπα υλικά και στο τέλος τα αλεύρια.
Κλείνω και
αποθηκεύω σε μεμβράνη στο ψυγείο για 12 ώρες.
Ψήνω στους 170 0 για 15 λεπτά περίπου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου