από την Despoina Maraki
Υλικά
- το χυμό από 1 πορτοκάλι
- 1 αυγό
- 1 φλιτζάνι ηλιέλαιο η ελαιόλαδο
- 1 φλιτζάνι ζάχαρη
- 1 βανίλια
- ξύσμα από 1 πορτοκάλι(προαιρετικά)
- αλεύρι κοσκινισμένο με 1 κουταλάκι μπέικιν ....τόσο μέχρι να ξεκολλάει από τα τοιχώματα του μπολ
- 1 ½ φλιτζάνι μαρμελάδα σύκο
- 1 αυγό
- 1 φλιτζάνι ηλιέλαιο η ελαιόλαδο
- 1 φλιτζάνι ζάχαρη
- 1 βανίλια
- ξύσμα από 1 πορτοκάλι(προαιρετικά)
- αλεύρι κοσκινισμένο με 1 κουταλάκι μπέικιν ....τόσο μέχρι να ξεκολλάει από τα τοιχώματα του μπολ
- 1 ½ φλιτζάνι μαρμελάδα σύκο
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε ζυμώνοντας όλα τα υλικά...στρώνουμε τη μισή ζύμη και λίγο παραπάνω στο ταψάκι
Ανακατεύουμε ζυμώνοντας όλα τα υλικά...στρώνουμε τη μισή ζύμη και λίγο παραπάνω στο ταψάκι
Συνεχίζουμε με τη
μαρμελάδα και με την υπόλοιπη ζύμη κάνω διάφορα σχήματα...
Πασπαλίζουμε με
καστανή ζάχαρη και ψήνουμε στους 170-180
για 45 λεπτά περίπου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου